Ha JBL minőséget szeretnél kedvező áron, akkor próbáld ki a cég legújabb Stage 2 szériás hangsugárzóit! Az első szállítmány már megérkezett bemutatótermünkbe is, előzetes egyeztetéssel sztereó és házimozi összeállításban is ki tudod próbálni. Most egy rövid videóban ismerheted meg a termékcsalád főbb előnyeit!

A JBL Stage 2 széria kivételes hangminőséget kézbesít elérhető áron, a mai zene és filmrajongók igényeihez szabva. Fejlett akusztikai részletei mögött évtizedes kutatás áll, így páratlan hangélmény garantált. E termékcsalád továbblépést kínál az alsóbbrendű hordozható hangrendszerekhez képest. Megtestesíti a minőségi hangzást, miközben a megjelenése kiválóan beillik modern otthonokba. A Stage 2 hangfalak új, anodizált alumínium dómos magassugárzóval rendelkeznek, amit akusztikus lencse és új generációs HDI hullámvezető egészít ki, a hihetetlenül egyenletes magas frekvencia-válasz és még jobb szórás érdekében. A bordás felületű, policellulóz membrános mély/középsugárzók a legendás JBL modelleket idézik és a pontos, mély basszust szolgálják. Így ezek a hangsugárzók minden korábbinál lenyűgözőbb zene és filmélményre alkalmasak.

A széria főbb jellemzői: 

  • Új generációs JBL HDI hullámvezető frissített geometriával 
  • Magas teljesítményű keresztváltó 
  • Anodizált alumínum dómos magassugárzó 
  • Mágnesesen rögzített előlapi takaróselyem 
  • A JBL MA szériás házimozi erősítőkkel harmonizáló minőség 
  • A JBL Stage 2 beépíthető hangsugárzókhoz igazított hangkarakter 

A JBL Stage 2 szériás hangfalak már megérkeztek Magyarországra is! Előzetes bejelentkezést követően kipróbálhatók a Házimozi Stúdióban. Komplett házimozi szett vásárlása esetén egész Magyarország területén ingyenes kiszállítást és professzionális beüzemelést végzünk! A Stage 2 sorozat harmonikus kiegészítést alkot a JBL MA házimozi erősítőkkel. Webáruházunk komplett házimozi rendszereket tartalmazó menüjében több szett-ajánlás is található, mely JBL MA és JBL Stage 2 termékekből lett összeállítva. Természetesen ezektől eltérő szett konfigurációk is lehetségesek a Te elképzeléseid és otthoni környezeted adottságai alapján.