Fedezd fel a minőségi hangzást, regisztrálj a Budapest Audio Expo audiofil kiállításra! 2024 október 5-től 6-áig mindenkit örömmel várunk egy különleges demóra, próbáld ki díjnyertes termékeinket az 504-es és 606-os szobákban!

A Budapest Audio Expo egy teljesen új, színvonalas rendezvény, kifejezetten zenekedvelők, Hi-Fi barátok és minőségi házimozi élményt keresők számára. Ez a hiánypótló esemény remek alkalom, hogy egyetlen helyen ízelítőt kapj a jelenlegi legnépszerűbb audiofil eszközök tudásáról.

Csapatunk célja megmutatni e kiállítás keretei között, hogy a belépőszinttől az ultra high-end kategóriáig széles kínálattal és több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal felelünk meg az elvárásoknak. Ezt nemzetközileg elismert Arcam, JBL, Lyngdorf Audio és REL Acoustics termékek fogják igazolni.

hazimozi-studio-budapest-audio-expo

Az 504-es szobában izgalmas újdonságokkal ismerkedhetsz meg: Az Arcam Radia széria képviseletében egy SA45 sztereó erősítőtölt majd be központi szerepet – hiánytalan megtestesítője a korszerű, mindenes Hi-Fi elektronikának. Erről lesz hajtva egy pár JBL L100 Classic hangfal, ami joggal dobogtatja meg a vintage sztereósok szívét. A legendás JBL L100 Century által ihletett hangsugárzók nosztalgikus, 1970-es évek előtt tisztelgő formaterve mögött modern technológiák gondoskodnak a magas felbontású hangzásról. Ugyanitt testközelből megtalálhatók lesznek az új JBL Stage 2 hangfalak és JBL Modern Audio házimozi erősítők is!

A 606-os szobában egy kompromisszumok nélküli, modern high end 2.6 csatornás (2 hangfal, 6 db mélyláda!) Hi-Fi szettet fogunk bemutatni. A fő hangsugárzó egy pár Lyngdorf Cue-100 lesz, mely egyedi skandináv formatervével és rendkívül fejlett Purifi mély/középsugárzóival már önmagában kuriózum. Emellett egy REL sixpack gondoskodik majd a mélyhangokról (3-3 db mélyláda, kettős torony elrendezésben), a minőségi basszusintegráció érdekében. E rendszer hajtását és vezérlését a többszörös nemzetközi díjazott Lyngdorf TDAI-3400 teljesen digitális sztereó erősítő & processzor fogja biztosítani.

Mindenkit szeretettel várunk a Budapest Audio Expo kiállításon, 2024 október 5-én és 6-án a D50 Hotel és Rendezvényközpontban! Jegyvásárlás ide kattintva, az esemény hivatalos honlapján keresztül lehetséges. Keresd a Házimozi Stúdió megoldásait az 504-es és 606-os szobákban!